Rinxs

Aanvullende diensten

Horeca / evenementen schoonmaak

Geen zin om na sluitingstijd alles nog te moeten poetsen na uren hard werken?

Na het werk nog even blijven poetsen terwijl sommige medewerkers de volgende ochtend alweer vroeg achter de bar moeten staan i.v.m. een evenement.. Als het aankomt op efficiëntie is dit niet ideaal, er wordt vaak minder aandacht besteed aan het schoonmaken van uw kroeg, club of evenemententerrein doordat de medewerkers na hun shift graag naar huis willen. Wij bij Rinxs staan voor uw klaar wanneer uw club sluit en weer op tijd open moet. Wij reinigen de toiletten, vloeren, drankgoten, voorkant / bovenkant van de bar, deuren en diverse andere delen. Hierdoor hebben uw medewerkers tijd om te slapen en heeft u de volgende dag weer een frisse, opgeruimde en hygiënische kroeg, club of evenemententerrein.

Glasbewassing

Uw ramen en kozijnen zijn het visitekaartje van uw bedrijf

Ramen wassen is geen klus om er ‘even’ bij te doen. Dat snappen wij bij Rinxs maar al te goed. Wij begrijpen dat u graag bezig bent met uw core business, dat geldt immers ook voor ons! Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing van gebouwen en ontzorgen u hier graag in. Doordat onze specialisten het vak al vele jaren beoefenen, kunt u ervan op aan dat uw ramen streeploos worden schoongemaakt. 

Tapijt reiniging

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een goed tapijtonderhoudsplan

Tapijt in een bedrijf of instelling zorgt voor een warme en prettige uitstraling op de werkvloer. Zijn tapijten en vloerbedekking vervuild dan doen ze een afbreuk aan het imago van uw organisatie. Fijne stofdeeltjes in het tapijt kunnen een negatieve invloed hebben op de gezondheid. Dit kan leiden tot allergische reacties. Alleen stofzuigen is dus niet voldoende voor een gezonde en prettige werkplek. En een tapijt vol vlekken dat ziet er niet uit. 

Dak- & gevelreiniging

Water, vuil en aanslag zorgen er na verloop van tijd voor dat de oppervlaktes van uw woning of bedrijfspand poreus worden en kapot gaan

Als uw dakpannen bijvoorbeeld kapot of gescheurd zijn, is het vervangen van de pannen vaak de enige manier om het probleem op te lossen. Dit is meestal een aanzienlijke kostenpost. Wij kunnen deze schade helpen voorkomen door uw dak of buitenmuren te reinigen en te impregneren.