over ons

Wie zijn wij?

Rinxs is een aannemersbedrijf, opgericht door Wesley Meijerink, dat werkzaam is in de bouw. Daarnaast heeft Rinxs een afdeling die gespecialiseerd is in schadeherstel. Wij werken vooral voor verzekeraars, vastgoed en woningbouw en instellingen. Daarnaast werken wij ook voor bedrijven en particulieren. We hebben een breed netwerk waarin wij dagelijks verschillende bedrijven ondersteunen bij calamiteiten, met name in het geval van schadeherstel.

Naast onze 24/7 service met betrekking tot het verhelpen van schades, voeren wij diverse renovatiewerkzaamheden uit. Deze variëren van badkamer renovaties tot complete woningrenovaties.

Rinxs heeft een leuk en uiteenlopend team, waarin iedereen zijn eigen specialistische kennis en ervaringen heeft. Hierdoor kan Rinxs een totaalpakket en offertes op maat aanbieden. Daarnaast plannen wij de werkzaamheden zorgvuldig samen met onze architect en de klant, waardoor we de wensen van de klant optimaal kunnen vervullen. Door dit juist te plannen lopen de werkzaamheden vlot door en kan de klant snel weer genieten of in geval van calamiteit weer snel door!

IMG-20211014-WA0016-e1634238440520

Waarom gaan voor Rinxs?

  1. Responstijd van 2 uur mét landelijke dekking;
  2. Één schademanager op locatie. Dit betekent: korte lijntjes;
  3. Al het materieel in eigen beheer waardoor er snel geschakeld kan worden;
  4. Duidelijke en uitgebreide rapportages.

Kortom: Rinxs biedt duidelijkheid, schakelt goed, is goed bereikbaar en is bovendien altijd iedere situatie te baas!

Contact

085 800 0543
info@rinxs.nl
 Locatie
       De Eek 3
       5363 VD Velp
Kvk nr. 74374095

Volg ons op Social Media

VCA logo