Rinxs

Wie zijn wij?

Rinxs is een specialist op het gebied van reiniging en calamiteitenservice. Wij garanderen duidelijkheid en transparantie en reageren snel op uw behoeften. Ons team is dagelijks actief in heel Nederland en delen van België om diverse projecten te realiseren. Dit varieert van het verwijderen van nicotine en hoarding, tot forensische schoonmaak en het reinigen van vervuilde woningen. Naast onze specialisten in calamiteiten en specialistische reiniging, beschikken wij ook over deskundigen in reguliere schoonmaakdiensten. Wij verzorgen onder meer de schoonmaak van horecagelegenheden, bedrijfspanden, opleveringsschoonmaak en glasbewassing.

Specialist in reiniging

Hoe uitdagend de schoonmaakklus ook is, Rinxs heeft voor elke situatie en calamiteit een passende oplossing. Waar andere schoonmaakbedrijven hun grenzen vinden, daar starten wij. Wij vertrekken pas als alles grondig schoon is. Rinxs maakt gebruik van geavanceerde technieken, specialistisch materieel, en unieke, op maat gemaakte reinigingsproducten. We investeren voortdurend in de toekomst om onze klanten steeds sneller en efficiënter van dienst te zijn. Dankzij onze inzet en innovatie kunnen wij bij calamiteiten razendsnel handelen, met als doel een reactietijd van 2 uur in heel Nederland te garanderen. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een hoogwaardige service van Rinxs.

– Wesley Meijerink

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals
WhatsApp Image 2023-08-16 at 19.04.23
WhatsApp Image 2023-08-16 at 19.04.26
WhatsApp Image 2023-08-16 at 19.04.24 (1)