Specialistische reiniging

Hoarding / Verzamelwoede

Veilige en specialistische schoonmaak voor vervuilde woningen


De problematiek van verzamelwoede, ook wel hoarding genoemd, kan ernstige veiligheidsrisico’s met zich meebrengen in woningen. Het opruimen en schoonmaken van een dergelijke woning is vaak complex en uitdagend. Vanwege de onvoorspelbaarheid van wat je tegenkomt in zo’n situatie, is het aan te raden om specialistische schoonmakers in te schakelen.

Bij het aanpakken van dit soort uitdagingen gaat het niet alleen om het verwijderen van spullen, maar ook om het grondig reinigen van de leefomgeving. Ons ervaren team van specialistische reinigers kan deze taak efficiënt en met de nodige zorg uitvoeren, zodat de woning weer veilig en leefbaar wordt. Van het opruimen van de verzamelde items tot het diep schoonmaken van alle ruimtes, zorgen we dat elke hoek van de woning weer in optimale staat is.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals