Calamiteitendiensten

Brand, roet en rookschade

Bij Rinxs begrijpen we de impact van brand-, roet- en rookschade op uw woning of bedrijfspand. Daarom bieden wij een volledige service voor professionele brandschadeherstel en rookschade schoonmaakdiensten. Onze ervaren specialisten zijn erop gericht om u volledig te ontzorgen, vanaf de initiële opruiming na brandschade tot het volledige herstel van uw eigendom.

Ons team is uitgerust om alle aspecten van brandschadeherstel te beheren. Dit bestaat uit het opruimen na brand, het verwijderen van roetvlekken en het schoonmaken van brandresten. Zo werken we samen met verzekeraars, schilders en andere relevante partijen om de voortgang te waarborgen en een soepele herstelprocedure te garanderen.

Rinxs heeft een expertise in het herstellen van rookschaade en het professioneel verwijderen van rookschade. Wij zorgen voor een grondige reiniging van roetschade aan muren en plafonds en zorgen dat elk aspect van uw woning of bedrijfspand weer in zijn oude staat wordt hersteld.

Ongeacht de omvang van de schade, van kleine branden tot grote calamiteiten, ons team heeft de kennis en apparatuur om effectief te reageren. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte opruiming na brandschade voor bedrijven en woningen, en herstellen uw ruimte volledig.

Als u te maken heeft met brand-, roet- of rookschade, dan is Rinxs uw ideale partner. Wij bieden niet alleen opruiming en herstel, maar ook ondersteuning en advies in deze moeilijke tijden. Neem vrijblijvend contact op via het formulier hiernaast voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het herstellen van schade na brand.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals