Specialistische reiniging

Tapijt reiniging

Bij Rinxs staan we bekend om onze uitmuntende professionele tapijtreiniging, waarbij we diverse tapijtschoonmaakdiensten aanbieden. Of het nu gaat om particuliere woningen, bedrijven of instellingen, onze expertise in het reinigen van alle soorten tapijten is ongeëvenaard.

Onze aanpak in het reinigen van tapijten is uniek. We passen diverse reinigingssystemen toe, aangepast aan de specifieke behoeften van elk tapijt en elke vervuilingsgraad. Zowel dieptereiniging van tapijten of specifieke vlekverwijdering uit tapijten, ons team is uitgerust om elke uitdaging aan te gaan. Na de reiniging bieden we de optie om het tapijt te impregneren, wat helpt om het tapijt langer schoon en fris te houden. Onze periodieke tapijtreiniging is een slimme investering voor het behoud van uw tapijt. Deze cyclus, die ongeveer elke drie jaar plaatsvindt, zorgt ervoor dat uw tapijt altijd in topconditie is en helpt de levensduur ervan te verlengen.

Onze specialistische tapijtreiniging gaat verder dan alleen schoonmaken. We bieden behandelingen zoals sproei-extractie reinigen, Bonnet reinigen, spray reinigen, impregneren, ontgeuren, antistatisch en brandvertragend maken. Deze behandelingen zijn niet alleen gericht op schoonheid, maar ook op functionaliteit en veiligheid. Naast het visuele aspect, is het verwijderen van allergenen uit tapijten een essentieel onderdeel van onze service. Onze grondige reinigingsmethoden zorgen voor een gezondere leef- of werkomgeving door allergenen en stofdeeltjes te verwijderen.

Kies voor Rinxs voor een professionele, grondige en specialistische tapijtreiniging. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid garandeert dat uw tapijten in de beste handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals