Specialistische reiniging

Inboedel/meubelreiniging

Rinxs is een vertrouwde expert in professionele inboedelreiniging en meubelreinigingsservices. Onze geavanceerde reinigingsmethoden bieden niet alleen een schone uitstraling, maar zorgen ook voor een gezondere omgeving in uw huis of bedrijf.

Onze meubelreinigingsservices zijn ontworpen om uw meubels niet alleen esthetisch te verbeteren, maar ook bij te dragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. Met elke reinigingsbeurt worden uw stoelen en meubels vrijgemaakt van stof, huishoudelijke vlekken en onaangename geuren. Dit proces vermindert aanzienlijk de aanwezigheid van allergenen en verlaagt de gezondheidsrisico’s in uw ruimte.

Bij Rinxs geloven we in een milieuvriendelijke aanpak. Onze reinigingsmethoden zijn veilig voor zowel uw meubels als het milieu. We gebruiken geavanceerde sproei-extractie systemen voor een grondige reiniging en desinfectie van uw gestoffeerde meubels.

We begrijpen dat gemak essentieel is voor onze klanten. Daarom bieden we meubelreiniging zowel op locatie als in onze werkplaats aan. Na reiniging impregneren we uw meubels opnieuw, waardoor ze minder snel vuil opnemen en gemakkelijker schoon te houden zijn. Onze diensten omvatten ook een speciaal leer-reinigingssysteem, perfect voor uw lederen meubels. Deze zorgvuldige behandeling wordt uitgevoerd in onze werkplaats, waarbij het leer zijn kleur en glans terugkrijgt en soepel blijft.

We begrijpen dat tijd waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat de droogtijd van uw meubels na reiniging varieert van slechts een paar uur, afhankelijk van het type meubel.

Kies voor Rinxs voor een dieptereiniging van uw meubels, effectieve vlekverwijdering uit meubels en een milieuvriendelijke benadering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals