Calamiteitendiensten

Bedrijfsongevallen

Bij bedrijfsongevallen is een snelle en doeltreffende reiniging vaak essentieel. Rinxs begrijpt dat deze situaties complex kunnen zijn, met factoren als de omgeving, chemische stoffen en paniek die een rol spelen. Onze specialisten zijn getraind om kalm te blijven en snel een doordacht plan van aanpak te formuleren.

Of het nu gaat om een magazijn waar stellingen zijn omgevallen of waar dozen met frisdrank, wijn of olijfolie voor chaos hebben gezorgd, bij Rinxs weten we hoe we dit op een professionele manier moeten aanpakken. Onze specialisten beschikken over de expertise om in dergelijke situaties specialistisch op te ruimen en te reinigen.

Rinxs beschikt over speciaal materieel en transportmiddelen, waardoor we in extreme situaties snel kunnen schakelen. Of het nu gaat om het verwijderen van gevaarlijke stoffen, het opruimen van puin of het reinigen van verontreinigde oppervlakken, wij staan klaar om uw bedrijfsomgeving snel en professioneel te herstellen. Neem contact met ons op voor een doeltreffende aanpak na bedrijfsongevallen en laat Rinxs uw zorgen wegnemen

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals