Biohazard en trauma diensten

Schoonmaak na bedrijfsongeval

Bij Rinxs staat ons team van specialisten bekend om hun expertise in de schoonmaak na een misdrijf, forensische reiniging en traumareiniging. Met een diepe toewijding en respect voor de ernst van de situaties, bieden wij professionele reiniging na geweldsdelicten, zelfmoordschoonmaakdiensten en opruimen na onverklaarde overlijdens.

Onze specialisten zijn getraind om te werken onder emotioneel zware omstandigheden, zoals het opruimen na ongevallen en het schoonmaken van plaatsen delict. Zij zijn uitgerust met de juiste kennis en materialen om vakkundig en respectvol te werk te gaan bij lijkvinding opruimen en schoonmaak na tragische gebeurtenissen.

Bij Rinxs begrijpen we dat besmettingsgevaar een grote rol speelt bij de schoonmaak van plaatsen delict en na suïcidepogingen. Daarom hanteren we strenge veiligheidsmaatregelen en gebruiken we gespecialiseerde reinigingstechnieken om elk risico van overdracht van bacteriën, virussen en andere besmettelijke stoffen te minimaliseren.

Het is ons doel om ondersteuning te bieden in de nasleep van traumatische ervaringen. Of het nu gaat om het schoonmaken na een misdrijf of specialistische schoonmaak na ernstige incidenten, ons team staat klaar om te helpen met compassie en professionaliteit.

We werken nauw samen met wetshandhavingsinstanties zoals de politie en brandweer om ervoor te zorgen dat ons werk in overeenstemming is met het onderzoek en de procedures op de plaats delict. Ons protocol bij moord en plaats delict is ontworpen om zowel effectief als respectvol te zijn voor alle betrokken partijen.

Als u op zoek bent naar professionele en respectvolle reinigingsdiensten na tragische gebeurtenissen, kies dan voor Rinxs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om onze diensten in te schakelen.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals