Calamiteitendiensten

Stormschade

In Nederland worden stormen steeds heftiger, wat vaak leidt tot aanzienlijke schade. Bij Rinxs zijn we gespecialiseerd in professionele stormschadeherstel. We begrijpen het belang dat komt kijken bij schade door stormen en staan klaar om snel en effectief te reageren.

Bij Rinxs zijn we getraind om snel op locatie een plan van aanpak te maken. Wij bieden een volledige service voor het opruimen na stormschade, van het afzetten van de locatie tot het wegzagen van stukken bomen en het afschotten van daken en ramen. Onze hoogwerkers kunnen worden ingezet voor ondersteunende werkzaamheden, wat ons team in staat stelt om ook op moeilijk bereikbare plekken schade te herstellen.

Stormen kunnen niet alleen schade veroorzaken door sterke wind, maar ook door hevige regenval. Rinxs is uitgerust om te helpen bij waterschade, waarbij onze tankwagen ingezet kan worden om de schade snel te beperken. Dit helpt om verdere schade aan uw eigendom te voorkomen en zorgt voor een sneller herstelproces.

Naast het direct herstellen van de schade, bieden wij ook uitgebreide rapportage met duidelijke foto’s. Dit is essentieel voor uw communicatie met verzekeraars en draagt bij aan een soepele afhandeling van de schadeclaim.

Rinxs is uw ideale partner voor snelle respons bij stormschade en professionele reparatie van schade aan daken en andere eigendommen. Onze ervaren teams staan klaar om u te helpen bij elke vorm van stormschade, van opruimen tot herstelwerkzaamheden. Neem contact op met Rinxs voor snelle en effectieve hulp bij stormschade en laat ons de last van uw schouder nemen.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals