Biohazard en trauma diensten

Ontgeuren

Bij Rinxs zijn we trots op onze expertise in het effectief verwijderen van ongewenste geuren door middel van ozonbehandeling. In tegenstelling tot luchtverfrissers die slechts tijdelijk werken, biedt onze ozonbehandeling een duurzame oplossing. Dit gebeurt door zuurstof om te zetten in ozon (O3), wat resulteert in een geurneutralisatie en de lucht weer fris en schoon maakt.

Onze ozonbehandeling is bijzonder effectief voor diverse situaties. Het wordt ingezet voor het verwijderen van rook- en nicotinelucht, wat vaak nodig is bij de verkoop van een woning. Ook is het effectief voor het neutraliseren van lijklucht en andere schadelijke geuren en helpt het bij het aanpakken van overige nare geuren zoals urinelucht en brandlucht. Naast het ontgeuren van woningen is deze behandeling ook geschikt voor kantoorpanden, hotelkamers, caravans en auto’s en werkt het eveneens als een effectieve manier voor desinfectie.

Onze werkwijze bij Rinxs is zorgvuldig en veilig. We starten met het voorbereiden van de ruimte door de temperatuur te optimaliseren en zorgen dat de ruimte afgesloten is van externe luchttoevoer om effectiviteit en veiligheid te garanderen. Vervolgens plaatsen we onze apparatuur op strategische plekken en markeren we de behandelde ruimtes met waarschuwingsplaten om te benadrukken dat toegang tijdens de behandeling verboden is. Na de behandeling zorgen onze experts voor een grondige ventilatie van de ruimte en meten we de ozonconcentratie om een veilige en effectieve afronding van de behandeling te waarborgen.

Kies voor Rinxs voor uw ontgeuringsbehoeften. Met onze ozonbehandeling bieden we niet alleen een effectieve oplossing voor geurverwijdering, maar garanderen we ook veiligheid en milieuvriendelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om onze diensten in te schakelen.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals