Specialistische reiniging

Roltrap reiniging

Bij Rinxs begrijpen we het belang van een schone en veilige omgeving, vooral als het gaat om roltrappen. Roltrappen worden dagelijks intensief gebruikt en kunnen snel vuil en stof verzamelen, wat niet alleen de esthetiek aantast, maar ook de veiligheid in gevaar kan brengen. Daarom bieden wij gespecialiseerde roltrap reinigingsservices aan, uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en expertise.

Onze roltrap reinigingsmethode is grondig en effectief. We maken gebruik van een volautomatische machine die niet alleen het loopvlak van de roltrap reinigt, maar ook het stootbord. Dankzij contra roterende borstels kunnen we diep in de groeven van de roltrap treden zonder de roltrap zelf of de rolbanen te verstoren. Hierdoor kunnen we zelfs het meest hardnekkige vuil effectief verwijderen.

Veiligheid is een prioriteit bij Rinxs. Daarom zorgen we ervoor dat vloeistoffen tijdens het reinigingsproces niet in aanraking komen met de elektronica en mechanica van de roltrap. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van vacuümtechnologie, die een veilige en probleemloze reiniging garandeert. Naast het reinigen van de roltrap zelf, vergeten we ook de metalen vloerplaten onder- en bovenaan de roltrap niet. Deze worden grondig gereinigd om ervoor te zorgen dat uw hele roltrapgebied er weer als nieuw uitziet. Eventuele vuilresten worden met de grootste zorg handmatig verwijderd, zodat zelfs de ombouw van de roltrap een schone uitstraling krijgt.

Rinxs is uw partner voor het specialistische reiniging van roltrappen. Wij zorgen ervoor dat uw roltrappen er niet alleen brandschoon uitzien, maar ook veilig en probleemloos blijven functioneren. Onze expertise en geavanceerde apparatuur maken het mogelijk om zelfs de moeilijkste schoonmaakuitdagingen aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Met Rinxs zorgt u voor een schone en veilige roltrapomgeving.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals