Specialistische reiniging
Professionele keukenreiniging/desinfectie
Volledige reiniging en desinfectie van grootkeukens
Het belang van professioneel onderhoud van een grootkeuken kan niet onderschat worden. Bij de verwerking van grote hoeveelheden voedsel accumuleren zwerfvuil, vet, en bacteriën snel. Het dagelijks schoonmaken door het keukenpersoneel is essentieel, maar niet afdoende. Vuil en vet nestelen zich eveneens op plekken die zonder professionele apparatuur lastig te bereiken zijn, zoals onder en achter keukenapparatuur. Daarom is een regelmatige dieptereiniging, als aanvulling op het dagelijkse onderhoud, sterk aanbevolen.
Onze aanpak:
De professionals van ons team volgen strikt de HACCP-richtlijnen (Hazard Analysis Critical Control Point), waarmee de veiligheid van voedselbereiding gewaarborgd wordt door het uitsluiten van besmettingsrisico’s. Met onze grondige reinigingsmethoden zorgen we voor een veilige en hygiënische werkomgeving.