RINXS UW PARTNER
Ontdek onze diensten
RINXS UW PARTNER

Schoonmaakdiensten voor Makelaars en Woningcorporaties

Reiniging voor elk type situatie en vastgoed.

Het bieden van een betrouwbare schoonmaakdienst

Het managen van vastgoed, zoals huurwoningen, kantoorpanden of winkelruimtes, komt met zijn eigen set uitdagingen. Een van de meest tijdrovende en vaak frustrerende aspecten is het inschakelen van een betrouwbare schoonmaakdienst voor het onderhouden van deze eigendommen. Soms gaat het verder dan de gebruikelijke schoonmaaktaken. Na het vertrek van een huurder of na een ongeval, kan een pand behoefte hebben aan specialistische reiniging, zoals trauma- of biohazard schoonmaakdiensten.

Stel u voor: u opent de deur van een recent vrijgekomen vastgoed woning en wordt geconfronteerd met een situatie die specialistische reiniging vereist. Het eerste dat in u opkomt, is het bellen van een schoonmaakdienst. Een nieuw huurcontract is bijna getekend, maar het is overduidelijk dat ze niet in deze huidige staat het pand kunnen betrekken. Dit vereist meer dan een reguliere schoonmaakdienst. Het kan ook voorkomen dat u de beheerder van meerdere woningen of kantoorpanden bent, en is de omvang van de taak zo overweldigend dat het inschakelen van een professionele schoonmaakdienst de beste oplossing lijkt. In dergelijke situaties gaat het vaak niet alleen om een eenvoudige schoonmaak. Soms is een volledige ontruiming van het pand noodzakelijk, waarbij elke laatste stoel, kast en tapijt door een schoonmaakdienst moet worden verzorgd.

RINXS UW PARTNER

De schoonmaakdienst die meedenkt

Hier komt de expertise van Rinxs om de hoek kijken. Als een ervaren specialist in trauma reiniging en biohazard schoonmaakdiensten, bieden wij oplossingen voor zulke complexe uitdagingen. We erkennen de unieke eisen van vastgoedbeheerders, makelaars en woningcorporaties en hebben schoonmaakdiensten ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op deze behoeften en uitzonderlijke situaties.

Het belang van een veilige en grondig gereinigde ruimte kan niet genoeg worden benadrukt. Hierbij is een betrouwbare schoonmaakdienst essentieel en bieden wij een specialistische schoonmaakdienst die ervoor zorgt dat elk aspect van de ruimte kritisch wordt behandeld. Het draagt niet alleen bij aan een positieve indruk bij potentiële huurders of kopers, maar speelt ook hygiëne en gezondheid een belangrijke rol in dit verhaal. Ook heeft een goed onderhouden pand een positief effect op de waardebepaling van een pand. Maar zoals de ervaring leert, is niet elke schoonmaakklus hetzelfde.

Bij Rinxs streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wij zien onszelf als uw partner in vastgoedonderhoud en de schoonmaakdienst die u nodig heeft. Van het grondig schoonmaken van trappenhuizen, het professioneel ontruimen en reinigen van woningen, tot het vakkundig onderhoud van vloeren en dakgoten en dieptereiniging waar dit nodig is. Wij hebben de kennis, het gereedschap en de toewijding om het werk goed te doen.

Waarom wij?

Efficiëntie en kwaliteit: waar Rinxs voor staat

Onze flexibiliteit speelt een grote rol in onze dienstverlening als schoonmaakdienst en onze aanpak garandeert een efficiënte werkwijze in trauma reiniging en biohazard schoonmaakwerkzaamheden. Volgens de juiste communicatie en samenwerking kunnen we de werkzaamheden vaststellen die nodig zijn voor uw panden, en ervoor zorgen dat deze nauwgezet worden uitgevoerd. Daarnaast wordt alles goed gecontroleerd tijdens het proces waardoor we altijd zullen voldoen aan de normen die wij als toonaangevende schoonmaakdienst beloven.

Bij Rinxs weten we dat in de complexe wereld van vastgoedbeheer u een partner nodig heeft die de nuances van deze sector begrijpt. Daarom bieden we niet alleen diensten, maar denken we ook mee in oplossingen als uw vertrouwde schoonmaakdienst. De oplossingen die zijn ontworpen om uw werk eenvoudiger te maken, uw panden schoner te houden en uw klanten tevredener te stellen.

Wij werken met de beste Opdrachtgevers

Onze Opdrachtgevers

Logo van achmea transparant
Logo van WeBuildWork transparant
Logo van wijeindhoven transparant
Logo van Rijkswaterstaat transparant