Biohazard en trauma diensten

Desinfecteren

Rinxs biedt professionele desinfectiediensten voor een veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Onze grondige desinfectieprocedure zorgt voor effectieve virus- en bacteriële eliminatie op diverse oppervlakken. Met geavanceerde desinfectiemethoden en veilige desinfectiepraktijken staan wij garant voor een betrouwbare dienstverlening.

Of het nu gaat om desinfectie van woningen, kantoren of specifieke ruimtes, ons deskundige team past milieuvriendelijke desinfectie toe. Wij begrijpen het belang van een gezonde omgeving en richten ons op het veilig verwijderen van potentieel schadelijke micro-organismen.

In geval van besmetting zorgen wij voor een snelle respons met specifieke desinfectie na besmetting. Onze professionele aanpak omvat het elimineren van virussen en bacteriën, waardoor een hygiënische en veilige omgeving wordt hersteld.

Kies voor Rinxs voor betrouwbare desinfectiediensten, waarbij wij niet alleen oppervlakken behandelen, maar ook aandacht besteden aan specifieke behoeften van woningen en kantoren. Neem vandaag nog contact op voor een veilige en effectieve desinfectieoplossing.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals