Calamiteitendiensten

Leegpompen en/of drogen van ruimtes

Wanneer u te maken krijgt met waterschade, is een snelle en effectieve aanpak belangrijk. Bij Rinxs begrijpen we de stress die waterschade met zich meebrengt. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het efficiënt leegpompen van ruimtes en het snel uitvoeren van waterverwijdering, gevolgd door professionele drogingsprocessen.

Ons team is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur voor ontvochtigingsservices en ruimtedroging na overstromingen. We beginnen met het wegpompen van overtollig water, een eerste stap in het herstelproces. Daarna zetten we onze gespecialiseerde ontvochtigingsapparatuur in om de getroffen ruimtes grondig te drogen. Deze aanpak helpt om verdere schade te minimaliseren en de impact van vocht te bestrijden.

Na het drogingsproces komt onze uitgebreide schoonmaak aan bod. Dit omvat een grondige reiniging van vloeren en, indien nodig, het herstellen van meubels en andere items die door het water zijn beschadigd. Onze expertise strekt zich uit tot het drogen van kelders en andere moeilijk bereikbare ruimtes, wat essentieel is voor een volledig herstel.

Rinxs staat bekend om zijn efficiënte aanpak van vochtbestrijding en waterschadeherstel. Met onze professionele pompen en droogtechnieken bieden we een complete oplossing voor elk scenario van wateroverlast. Of het nu gaat om een overstroming, lekkage of andere oorzaken van waterschade, ons team is klaar om snel in actie te komen en uw ruimte weer in optimale staat te herstellen.

Neem contact op met Rinxs voor een snelle en professionele aanpak van waterschade. Onze expertise en geavanceerde apparatuur garanderen een snelle reactie en efficiënte oplossingen voor alle vormen van waterschade. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het herstellen van uw ruimte na wateroverlast.

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
stefan van bemmel
stefan van bemmel
2023-12-22
enorm goed geholpen door rinxs echt fantastisch
Joachim Stoker
Joachim Stoker
2023-12-04
Heerlijk schoon na bouwiplevering met Rinx
Riky Franssen
Riky Franssen
2023-11-30
Geweldige service. Perfecte communicatie. Ik kan iedereen dit adres aanraden.
Arne Van huut
Arne Van huut
2023-11-30
Top service
Paul Keijsers
Paul Keijsers
2023-10-12
Prima werk geleverd!
Elsis
Elsis
2023-10-10
The Rinxs team is extremely professional, from the first time I got in contact with them they were responsive and solved all my questions. They visited for a precheck to properly explain and assess the work to be done, they were super transparent and clear about what was included and how they perform the cleaning. The day of the cleaning the team was there on time and were super efficient, friendly and left the house spotless, we are super happy with the result, there is not a trace of cat hair, dust or smoke smell. Rinxs is the best!!!
Julia M.
Julia M.
2023-09-14
Snelle reactie, heel professioneel, uitstekend
Bjj Parkstad
Bjj Parkstad
2023-08-31
We hebben een hele goede ervaring gehad met Rinxs. Ze reageerden heel snel en ‘s avonds, ze kwamen zo snel mogelijk langs om ons probleem op te lossen. Ze hebben alles geprobeerd om ons te helpen, helaas is het niet gelukt omdat onze spullen te erg beschadigd waren. Alsnog hebben ze kostenloos hun tijd genomen om verschillende mogelijke oplossingen te vinden en om een rapport te maken voor de verzekering.Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!
Dian Hristov
Dian Hristov
2023-06-29
Quick reliable amazing team of proffesionals