Rinxs

Calamiteiten

Leegpompen en/ of drogen van ruimtes

Waterschade: Effectieve Aanpak van Ondergelopen Ruimtes

Het leegpompen en drogen van ruimtes is essentieel wanneer er sprake is van waterschade. Ondergelopen ruimtes leiden niet alleen tot stress, maar kunnen ook significante materiële schade aanrichten. Bij Rinxs zijn we experts in specialistische reiniging van waterschade, ondersteund door snelle respons en geavanceerde reinigingstechnieken.

In de meeste situaties beginnen we met het wegpompen van overtollig water, gevolgd door het drogen van de getroffen ruimtes met behulp van geavanceerde ontvochtigingsapparatuur. Na deze stap volgt een uitgebreide schoonmaak, waarbij ook de vloeren grondig worden gereinigd. Bovendien beschikken we over expertise in het herstellen van meubels en andere items die schade hebben opgelopen door water.

Als u geconfronteerd wordt met waterschade, is Rinxs uw betrouwbare partner voor professionele en specialistische reiniging. We staan klaar om actie te ondernemen en uw ruimte weer in optimale staat te herstellen.

Brandschade

Specialistische reiniging bij Brandschade

Brandschade omvat zowel de schade die door het vuur zelf is veroorzaakt als de sporen die achterblijven van roet en bluswater. Als uw woning of bedrijfspand schade heeft opgelopen door brand, roet of andere schade, staan wij paraat om u volledig te ontzorgen. Wij nemen niet alleen de schoonmaak op ons, maar regelen ook de voortgang en onderhouden contacten met verzekeraars, schilders en andere professionals.

Vanaf het allereerste moment van schadebeheer repareren wij alle beschadigde onderdelen en zorgen wij voor het reinigen of drogen van het gebouw. Rinxs neemt de volledige verantwoordelijkheid en beperkt uw zorgen.