Rinxs

Specialistische reiniging

Vloerreiniging

Heeft u vloeren die wel toe zijn aan professionele vloerreiniging?

Door speciale middelen te gebruiken kunnen wij vloeren makkelijk ontvetten, olie verwijderen of substanties verwijderen. Ideaal voor diverse bedrijven zoals uitgaansgelegenheden, kantoorpanden, scholen of zelfs hotels. 

Complete keuken reiniging / desinfectie

Waarom is professioneel onderhoud van een grootkeuken belangrijk?

In een grootkeuken worden grote hoeveelheden voedsel verwerkt. Hierdoor krijgt de keuken te kampen met zwerfvuil, vet, vuil en bacteriën. Bovendien volstaat het niet om de toestellen dagelijks te laten reinigen door het keukenpersoneel. Vuil zet zich immers ook af onder of achter de keukenapparatuur. Zulke plekken zijn moeilijk bereikbaar zonder professionele technieken. Een regelmatige dieptereiniging is daarom aangeraden als aanvulling op het dagelijks onderhoud. 

Welke werkwijze hanteren wij?
Onze ervaren medewerkers werken steeds volgens de HACCP-norm, wat staat voor Hazard Analysis Critical Control Point. Ons grondig reinigingsproces sluit risico’s op besmetting tijdens de voedselbereiding dus volledig uit.

Graffiti & kauwgom verwijderen

Rinxs verwijdert graffiti met zorg van diverse objecten zoals gevels, muurtjes en brievenbussen

Met behulp van hoge druk en de juiste middelen wordt graffiti vakkundig door Rinxs verwijderd. Voor elk type verf en iedere ondergrond hebben wij de juiste methode en middelen om de graffiti te verwijderen zonder hierbij iets te beschadigen. Onze reinigingsunit is voorzien van een watervoorziening zodat deze volledig zelfvoorzienend is en op iedere locatie inzetbaar is.

Preventieve maatregelen
Ook kan Rinxs preventieve maatregelen uitvoeren. Door het aanbrengen van een antigraffiti coating op gevels en dergelijke kan eventuele graffiti makkelijker worden verwijderd. Dit brengt uiteraard grote kostenbesparingen met zich mee.

Reiniging inboedel

Rinxs reinigt stoffen en leren bekleding
van meubels

Met name gestoffeerd meubilair is een broeiplaats van mijten. Leefomstandigheden zoals een beschutte omgeving (meubelstof), voldoende voedsel zoals huidschilfers, een aangename temperatuur en een relatieve luchtvochtigheid van 65 tot 75 procent, maken van het zitvlak van een stoffen meubel een ideale leefomgeving. De reiniging van Rinxs zorgt voor een gezondere omgeving en voor representatieve meubels en stoelen die langer meegaan. Na iedere schoonmaakbeurt zijn de stoelen vrij van stof, huishoudelijke vlekken en geuren. Bovendien draagt het meubels reinigen bij aan het terugbrengen van gezondheidsrisico’s. Stoffen meubels worden gereinigd en gedesinfecteerd met behulp van een sproei-extractie systeem.